«عیسی بخشی» آخرین بازمانده بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی درگذشت + علت فوت صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را از دست داد فیلم‌‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «لالایی» در شبکه نمایش خانگی | عمو پورنگ بازیگر شد سریال جدید «رخنه» درباره امنیتی‌ترین عملیات نفوذ + زمان پخش ماجرای عجیب آهنگ «تنهاترین عاشق» که به نام فریدون فروغی دست‌به‌دست می‌شود! + فیلم چرا تکرار «پایتخت ۶» پخش نمی‌شود؟ روایت پردیس پورعابدینی از سکانس ملاقات شرعی با شهاب حسینی در «گناه فرشته» + فیلم برگزاری گردهمایی کارشناسان روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در مشهد مقدس بازیگر فیلم سینمایی «اخراجی‌ها ۲»: روش تدریس تام‌کروز در «تاپ‌گان» متعلق به یک خلبان ایرانی است خانه انیمیشن UP در دنیای واقعی + فیلم و عکس معاون وزیر فرهنگ: سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است درباره زنده یاد حسن حامد، نمایشنامه نویس و کارگردان فقید مشهدی| خاموشی در اوج درخشش کاش سریال بود! | درباره «مست عشق»، فیلم مهم حسن فتحی بازدید هیأت رسانه‌ای ایران از مؤسسه العلمین عراق + تصاویر ویژه‌برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) + زمان پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته (۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان تعطیلی سینما‌های مشهد به مناسبت شهادت امام‌جعفر‌صادق‌(ع) ناگفته‌های پردیس پورعابدینی درباره «فرشته» ستاره‌بازی
سرخط خبرها

گفتگو با محمد عسگری کارگردان فیلم «اتاقک گلی» | جوهره هنر خلاقیت است

  • کد خبر: ۱۴۹۸۲۹
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۰
گفتگو با محمد عسگری کارگردان فیلم «اتاقک گلی» | جوهره هنر خلاقیت است
اینکه چگونه مردم در این عملیات پا به پای رزمندگان مقاومت می‌کنند نگاه اصلی ست.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد عسگری» را اغلب در حوزه سینما به عنوان برنامه ریز، دستیار کارگردان و بازیگر می‌شناسیم. وی از سال ۱۳۷۳ پا به عرصه هنر گذاشت و دانش آموخته کارشناسی هنر‌های دراماتیک از دانشکده هنر و معماری تهران است. عسگری در سال ۱۳۸۹ در استان البرز، خانه هنرمندان را تاسیس کرد و در سال‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۹ عضو شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش و هیات امنا انجمن نمایش استان البرز بود. از افتخارات او می‌توان به اخذ بیش از ۴۸ عنوان برتر، از جشنواره‌های معتبر بین المللی و سراسری در گرایش‌های بازیگری، نویسندگی، کارگردانی و طراح صحنه اشاره کرد. وی در طول سال‌های کاری اش در بیش از ۶۰ نمایش به عنوان نویسنده، کارگردان، بازیگر، طراح صحنه و مشاور کارگردان حضور داشت. در بخش سینما و تلویزیون نیز می‌توان به آثار مختلفی از جمله ««محمد (ص)» «آن سوی ابرها» و «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی و فیلم‌های «امروز» «قصر شیرین» «نگهبان شب» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی و «تنگه ابوقریب» به کارگردانی بهرام توکلی و سریال «سرزمین کهن» به کارگردانی کمال تبریزی و فیلم «حق سکوت» به کارگردانی هادی نائیجی و... اشاره کرد. به بهانه حضور فیلم «اتاقک گلی» به کارگردانی «محمد عسگری» و حضور در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر با وی همکلام شدیم.

«اتاقک گلی» به عملیات مرصاد و حمله منافقین به کشور می‌پردازد. چه تحقیقانی برای به تصویر در آوردن قصه داشتید؟

پیش از آنکه من به گروه اضافه شوم بیش از صد ساعت مصاحبه با افرادی که در عملیات مرصاد حضور داشتند به صورت گفتگو محور وجود داشت که آن‌ها را دیدم و روند نگارش فیلم نامه و در شکل گیری داستان پیشنهاداتی را دادم که با همفکری نویسنده به داستان فیلمنامه اضافه شد.

از چه منابعی برای تولید فیلم تان بهره بردید؟

فیلم‌های مستندی را که درباره این عملیات وجود داشت دیدم و مطالب مربوط به آن عملیات را نیز مطالعه کردم.

چطور شد در لیست بازیگران از چهره ناشناخته یا کم‌تر دیده شده بهره برده‌اید؟

معتقدم جوهره هنر خلاقیت است و انتخاب بازیگر جدید نیز نوعی از خلاقیت محسوب می‌شود. همان گونه که من در فیلم‌های قبلی که به عنوان دستیار کارگردان بودم این راه را ادامه دادم. منظورم این است که همواره سعی کرده‌ام تا بازیگری مستعد را انتخاب کرده و او را به سینما معرفی کنم، نمونه‌ی این نگاه را می‌توان در فیلم‌های «خورشید»، «قصر شیرین» یا «نگهبان شب» دنبال کرد؛ بنابراین به غیر از دو بازیگر سعی شد از بازیگران ناشناخته بهره ببریم که البته به نظرم همگی درخشان ظاهر شده اند.

در گذشته فیلم‌های زیادی به موضوع عملیات مرصاد پرداخته شده است؛ شما در فیلم تان از چه زاویه‌ای به این موضوع نگاه کرده‌اید؟

نقش مردم در حوزه مقاومت زاویه نگاه ماست، اینکه چگونه مردم در این عملیات پا به پای رزمندگان مقاومت می‌کنند نگاه اصلی ست. چون نمی‌توانم داستان فیلم را لو دهم تنها به این موضوع اشاره می‌کنم که در خلال داستان اختلافی در یک روستا رخ می‌دهد و با حضور دشمن اهالی اختلاف را فراموش کرده و با یکدیگر متحد می‌شوند. اتحاد بعدی وحدتی ست که بین مردم و رزمندگان ایجاد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->